Kuten tuossa aiemmin jo kirjoitinkin, aloitin eilen syksyn hommat ison kuoron kanssa. Tänään vuorossa oli pienempi porukka, jossa tällä hetkellä laulaa yhdeksän laulajaa. Neljä ääntä, mutta suurimmaksi osaksi naisten osat on jaettu kahteen eli kuusiäänisiä ovat sovitukset. Pikkuryhmä oli keikalla elokuussa, joten laulelimme kesälläkin muutaman kerran. Harjoitustahtimme on aika vaihteleva, mutta pyrkimys on joka toinen viikko saada aikaan treeni.

Tänään aloitimme ihan uudella biisillä ~ "Six ribbons", joka saattaa olla monelle tuttu televisiosarjasta ´"Vastatuuleen" (Against the wind). Kaunis, keinuva valssimelodia,  jonka sovituksessa on paljon pitkiä taustaääniä ja soolon laulaa basso. Koko biisi saatiin pakettiin yhdellä harjoituskerralla, mutta nyt sitten alkaa totinen treeni, kun biisi pitää saada haltuun. Uskoisin kuitenkin meidän olevan valmiina viimeistään marraskuussa. Toinen treenin alla ollut biisi on vanha Abba-suosikki "The name of the Game", joka on huomattavasti edellistä vaikeampi, mutta silti kohtuullisessa kasassa jo tällä hetkellä. Esittämiskuntoon sen saaminen tulee vielä viemään aikaa. Treenaaminen aloitettiin jo keväällä, mutta monet rytmiset kiekurat ovat vaatineet sulattelua ~ kyllä se sieltä vielä tulee.

Vanhat, alussa vaikeilta tuntuneet biisitkin ovat jo hioutuneet kuntoon ja äänten ja korvien avaukseksi lalulettu "All you need is love" alkaa jo pääosin mennä ulkoa. Lopuksi lauloimme "God only knows"-biisin,  joka menee muuten ulkoa, mutta minä laulan aina sanoja miten sattuu. Ehkä jonain päivänä sekin natsaa...